Home
Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail

Als je het hebt over digitale besturing van treinen of auto’s, dan gaat het in veel gevallen om besturing met een PC of de bediening via een digitale centrale zoals de Intellibox of de ECoS. Vaak wordt dan als vanzelfsprekend verondersteld dat de locomotieven ook digitaal zijn, maar bij sommige systemen kunt u ook analoge locomotieven digitaal besturen.

Bij elk soort digitale besturing is sprake van drie verschillende soorten modules: een centrale eventueel met booster, bezetmeldmodules en schakeldecoders. De uitvoering is per merk vaak verschillend. Zo zijn bij Dinamo deze modules geïntegreerd, terwijl het bij andere digitale systemen vaak losse modules of kastjes zijn.

Omdat wij een breed assortiment voeren, kan PiCommIT u voor vrijwel elke situatie een oplossing bieden. Onafhankelijk van de schaal, de stroomsoort, wel of geen decoders, bouwpakket of plug&play, praktisch elke vraag kan door ons ingevuld worden.

Wilt u weten wat voor u de meest passende oplossing is? Beantwoord onderstaande vragen en zie onmiddellijk welk systeem wij u adviseren.