Home

Beste modelspoorrelatie,


Na ruim 10 jaar PiCommIT hebben we besloten onze activiteiten te bundelen met Bentink Modelspoor in Apeldoorn. PiCommIT en Bentink werken al een paar jaar samen en dit heeft uiteindelijk geleid tot deze stap. Op 17 april hebben wij hierover met Marcel van der Bent van Bentink een overeenkomst gesloten.
Wat verandert er?

Per 1 mei 2018 dragen we de verkoop van de volgende merken aan Bentink over:


AVT, BEMO, DTA-ballasters, Digikeijs, Digitrax, Erbert, ESU, Kühn, Krois, Lenz, LS-digital, Mazero, MTB, Muet, Schneider, Sommerfeldt, SPROG, T4T, Tillig, Uhlenbrock en Zimo.


Wat blijft zoals het was?

Bij PiCommIT kunt u nog steeds terecht voor de systemen van Dinamo (treinen, auto’s en OC32) en DinaSys, waarvoor we ook de iTrain-software blijven leveren. We blijven ook actief met de diverse workshops, het digitaliseren en repareren van rollend materieel, elektronica of een draaischijf, hulp aan huis, het digitaliseren/automatiseren van uw analoge baan en het bouwen van modelbanen.


Toch verandert er wel iets! Door het concentreren op deze producten krijgen we ook meer tijd voor het ontwikkelen van nieuwe elektronica, niet alleen als producten die we in ons assortiment opnemen, maar ook op uw specifieke wens. Dit kan natuurlijk een modelspoortoepassing te zijn, maar ook een andere toepassing kunnen we voor u realiseren!


Een paar praktische zaken:


Wel of geen afscheid?

Voor zover deze overdracht betekent, dat u in de toekomst uw modelspoorartikelen bij Bentink aanschaft, wil ik u bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in PiCommIT en haar medewerkers. Wij zijn er van overtuigd dat u bij Bentink in goede handen bent voor een advies of als u bovenstaande merken aanschaft.


Voor Dinamo, DinaSys, iTrain en de genoemde activiteiten zien wij u graag zoals vanouds in Zwolle!


Vragen?

Bel of mail ons en wij helpen u om te zorgen dat u aan het juiste adres de producten voor uw modelspoorhobby kunt aanschaffen.


Met vriendelijk groet,

Het PiCommIT-team